Egyedi ajánlatkérés

17

Egyedi ajánlatkérés megfizethető árakkal!

Talán elsőre furcsán hangzik, de az egyedi bútorok nem megfizethetetlenek. Nem mindenki szeretne előre gyártott elemekből bútorokat otthonába.

Ahhoz azonban, hogy egyedi bútorokat gyártsunk Önnek, egy pár dologra szükségünk van.

Ezért itt nem talál majd egy űrlapot, amit ki kellene töltenie, hiszen nem tudunk minden szükséges adatot egy űrlapban bekérni.

Felmérés folyamata

Először is fontos tudni az adott hely paramétereit. Nem várjuk el Öntől, hogy felmérje a paramétereket. Fontos tudni, hogy mi merre van: Kiállások, konnektorok, sarkok és szabálytalan eltérések a falakban, esetleg küszöbök vagy kitüremkedések, vízvezeték kiállások helyeit pontosan be kell tervezni. Felmérés nélkül senki nem fog ajánlatot adni.

Miután alaposan felmértük, esetlegesen sikerült is elképzeléseinket formába önteni célszerű kiválasztani a konyhabútor tervezéshez a megfelelő alapanyagokat is. Miből készüljön a munkalap, milyen hatású legyen a szekrény borítása, matt vagy fényes, milyenek legyenek a fogantyúk, valamint milyen világítási rendszert szeretnénk elhelyezni benne.

Amint ezeken túl vagyunk, egy 3D tervező programmal elkészül a látványterv, amely alapján elkészül a megálmodott bútor.

Amennyiben önnek is szüksége lenne egy felmérésre, vagy segítségre van szüksége bútorainak megtervezésében, hívjon minket. Sok éves tapasztaltttal rendelkezünk, referenciáink között láthatja, hogy megannyi bútorok gyártásán már túlvagyunk.

Várjuk hívását az alábbi telefonszámon :

 +36304803237

Shaw System as a new source