Bemutatkozás

Konyhabútor

A GORZABÚTOR fő profilja az egyedi, egyéni igényekre szabott bútordarabok elkészítése. Ide tartoznak a konyha-, a nappali-, a fürdőszoba-, a gyermekszoba-, és az előszobabútorok, a polcrendszerek, a beépített bútorok (legyen szó tolóajtós-, vagy akár nyíló változatú szekrényekről, vagy akár lépcső alatti területre szánt bútorokról), illetve a lépcsők, valamint az egyéb kisebb-nagyobb bútorok is. Az új bútorok kivitelezése mellett azonban a régi konyhapultok-, illetve ajtók cseréje is a profil részét képezi, ahogy a bútorvázak, korpuszok kivitelezése és előkészítése is (akár hobbi barkácsolók, és asztalosok részére).

Sok ügyfélnek fontos, hogy a bútorok megtervezése és megrendelése előtt személyesen is találkozhasson a felhasználandó anyagokkal és színekkel a végső döntés könnyebb és egyértelműbb meghozatala érdekében, így a GORZABÚTOR az ingyenes helyszíni felmérések alkalmával biztosítja vevői számára a választható matériák megismerését anyag-, és színpaletták formájában. Amennyiben a megrendelő igényli, a konyhabútor megtervezésére, és a tervek szemléltetésére is van lehetőség, mégpedig három dimenziós látványterv elkészítésével.

A GORZABÚTORnál fontos a minőségi, szakértő munkavégzés, melyet a sokéves tapasztalat, a folyamatos fejlesztés és tanulás szavatol, így a kivitelezések a legújabb trendek nyomán, és a legújabb technikák felhasználásával készülnek, valamint a prominens végeredmény megvalósítása érdekében szakmai tanácsadást is kapnak az ügyfelek.

Persze a munka magas kvalitása mellett fontos a felhasznált alapanyagok kiemelkedő minősége is, hiszen csak úgy biztosítható a bútorok hosszú élettartama, ha azok – mindamellett, hogy szakértő kivitelezéssel készülnek – nívós matériákból épülnek fel.

A GORZABÚTOR amellett, hogy minőségi alapanyagokkal, szakértő módon dolgozik, a kivitelezés során ügyel az igényes megvalósításra is, hiszen a helyszíni összeszerelésekkor mind a tisztaság megőrzése, mind a károsodások megelőzése érdekében elvégzi a teljes munkaterület letakarását, szőnyegezését, illetve a munka végeztével kitakarítja a szereléssel érintett részt.

Mindezek mellett a vállalkozás fontosnak tartja a határidők betartását, és a megrendelők erre vonatkozó igényeinek megvalósítását is, így igyekszik ezeket maximálisan teljesíteni.

Nappali bútor
Hálószoba bútor

Cél a megrendelők teljes körű kielégítése és a saját márka kiépítése a piacon, ami garanciát is jelent a pontos, szakértő, precíz munkavégzésre, valamint az ügyfélközpontúságra!

Épp ezért született meg a webshop is, ahol a meglévő, és a leendő megrendelők bármikor megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb előregyártott, kisebb méretű bútordarabokat. A termékek a következő kategóriákban érhetők el: konyha-, gyermekszoba-, fürdőszoba-, nappali-, előszobabútor, valamint étkező.

Amennyiben webshopos megrendelést ad le az ügyfél, eldöntheti, hogy milyen formában történjen a kiválasztott bútor házhozszállítása. Hiszen ha nem tudja megoldani a megrendelt bútor elszállítását, kérhet postai utánvétes küldést, vagy választhat egyéni árajánlat alapján összeszereléssel egybekötött szállítást is.

A GORZABÚTOR a hét minden egyes napján elérhető minden új, és régi megrendelője számára a Budapest – Bécs közti szakaszon, illetve webshopon keresztül az egész ország területén, bármikor ügyfelei rendelkezésre áll!

Konyhabútor

Konyhabútor készítés

Nappali bútor

Nappali bútor készítés

Hálószoba bútor

Hálószoba bútor készítés